Warsztaty Paradise Cooking & Beauty
Hej , 24 sierpnia 2021 uczestniczyłam w warsztatach kulinarnych Paradise Cooking& Beauty organizowanych przez @allaboutlife.pl .
Bardzo dziękuję za zaproszenie ❤ Było wesoło i bardzo inspirująco. Uwielbiam te spotkania z dziewczynami z instagrama w realu i wspólne gotowanie 🥰
A dla Was mam przepis autorstwa @dawidbudzich_official na chłodnik ekspresowy z ogórków małosolnych i awokado, który robiłyśmy.
Przepis :
📌 400 ml jogurtu @osm_krasnystaw
📌 400 ml kefiru @osm_krasnystaw
📌 1 kubek lodu
📌 2 dojrzałe awokado
📌 4 ogórki małosolnych
📌 4 ogórki gruntowe
📌 1 pęczek koperku @baziolka
📌 1 pęczek szczypiorku @baziolka
📌 garść mięty @baziolka
📌 sok z połowy limonki
📌 sól
📌 pieprz
Sposób przygotowania:
Dokładnie myjemy ogórki gruntowe , kroimy na mniejsze kawałki wraz z ogórkami małosolnymi. Awokado obieramy i pozbywamy się pestki . Wraz z nabiałem i lodem umieszczamy w blenderze kielichowym . My korzystaliśmy z blendera @philipiakmilano . Blendujemy do uzyskania aksamitnej konsystencji. Dodajemy zioła. Przyprawiamy do smaku sokiem z limonki, solą i pieprzem .
Dziękuję za wspaniale spędzony czas, również
@crunlight @aquaphor_polska
@amvicosmetics @baziolka
@dr.ohhirapolska @elevita_poland @osm_krasnystaw @mobilfox_pl
@waterwipes_pl @philipiakmilano @hylo_care oraz @hashiona_pl - aplikacja dla chorych na hashimoto, z poradami i przepisami ❤
Komentarze
Prześlij komentarz