Warsztaty Paradise Cooking & Beauty



Hej , 24 sierpnia 2021 uczestniczyłam w warsztatach kulinarnych Paradise Cooking& Beauty organizowanych przez @allaboutlife.pl . 

Bardzo dziękuję za zaproszenie ❤ Było wesoło i bardzo inspirująco. Uwielbiam te spotkania z dziewczynami z instagrama w realu i wspólne gotowanie 🥰

A dla Was mam przepis autorstwa @dawidbudzich_official na chłodnik ekspresowy z ogórków małosolnych i awokado, który robiłyśmy. 



Przepis : 

📌 400 ml jogurtu @osm_krasnystaw 

📌 400 ml kefiru @osm_krasnystaw 

📌 1 kubek lodu 

📌 2 dojrzałe awokado 

📌 4 ogórki małosolnych

📌 4 ogórki gruntowe 

📌 1 pęczek koperku @baziolka 

📌 1 pęczek szczypiorku @baziolka 

📌 garść mięty @baziolka 

📌 sok z połowy limonki 

📌 sól 

📌 pieprz 


Sposób przygotowania: 

Dokładnie myjemy ogórki gruntowe , kroimy na mniejsze kawałki wraz z ogórkami małosolnymi.  Awokado obieramy i pozbywamy się pestki . Wraz z nabiałem i lodem umieszczamy w blenderze kielichowym . My korzystaliśmy z blendera @philipiakmilano . Blendujemy do uzyskania aksamitnej konsystencji. Dodajemy zioła.  Przyprawiamy do smaku sokiem z limonki, solą i  pieprzem . 












Dziękuję za wspaniale spędzony czas,  również 

@crunlight @aquaphor_polska

@amvicosmetics @baziolka

@dr.ohhirapolska @elevita_poland @osm_krasnystaw @mobilfox_pl

@waterwipes_pl @philipiakmilano @hylo_care oraz @hashiona_pl - aplikacja dla chorych na hashimoto, z poradami i przepisami ❤



Komentarze

instagram @torty_moja_pasja

Copyright © Torty Moja Pasja